2019-06-29 157 瀏覽
今日係星期五既下午時段去食!話說我2:50去到嘅時候見到淨係有一個人排隊,所以我就諗住去埋個廁所就出去排隊,誰不知...... 天阿😩我都係去咗個廁所10分鐘啫,條隊即刻長到喊。點解大家都咁得閒呢個時間黎食pancake😂最後好似大概等左半個鐘左右,就有得入去坐低啦。由於上個禮拜我先食咗一次pancake,而上次我係食Tiramisu 味嘅,所以今次就試吓佢嘅鹹pancake。鹹pancake佢有幾款,我今次就揀咗配煙三文魚、牛油果同埋芝士。佢呢款pancake比較特別,你可以見到pancake嘅外表感覺比較粗糙,因為佢用咗全麥嘅材料去做呢個pancake,所以食落嘅時候口感都有豐富嘅層次,食到有粒粒嘅感覺。而煙三文魚配埋牛油果呢個配搭冇得輸,好清新。佢仲有一大堆沙律菜伴碟,唔會怕食到好膩。平時成日都係食甜pancake,我覺得鹹pancake其實都幾好食🤪

2019-06-28
30 分鐘 (堂食)