Texas Burger由以前天后區,再有九龍區,到而家終於來新界區啦 🤣 佢地揀選係 @tsuenwanplazahk ,成間餐廳都充滿綠色植物同落地玻璃窗 ❤️ 坐得幾舒服又岩曬打卡既 😛 食物方面主打漢堡,呢間仲有一款pancake要預先落order,不過因為多次漏單就令🐻同朋友燥燥地🤯 整體感覺,食物比甜品同飲品較理想 🤔🐻食後感‼️✨「德州燒烤牛肉漢堡」🍔🍟除左高身漢堡之外,仲有埋薯條 😋 尼款漢堡一定要大推❗️因為內裡有脆炸口感洋蔥圈、脆卜卜煙肉片,同埋最重點嘅BBQ醬汁,簡直係絕配 🥰 不過薯條就唔係好熱同脆 🧐✨「精選意大利麵」🍝當日既精選就係carbonara,鍾意佢用咗厚切煙肉,肥美得黎又有咬口,配埋carbonara獨有既配搭🥚,好creamy唷 🤩 推❗️✨「水牛城雞翼」🐔雞翼好大隻,不過得兩隻,其餘三隻係雞鎚,但炸得幾靚仔,而且外脆內嫩 😋 佢將兩款醬汁另外裝起,有水牛城微辣汁同埋藍芝士醬,開心share之選 ❤️✨ 「慢煮煙燻豬仔骨」🐷後期再加既咸食,呢個豬仔骨最貴但亦都係最普通嘅咸食 🙈 醬汁唔多,肉質偏乾,所以唔太建議啦 ☹️(睇圖最清楚

🐻食後感‼️

✨「德州燒烤牛肉漢堡」🍔🍟

✨「精選意大利麵」🍝

✨「水牛城雞翼」🐔

✨ 「慢煮煙燻豬仔骨」🐷
後期再加既咸食,呢個豬仔骨最貴但亦都係最普通嘅咸食 🙈 醬汁唔多,肉質偏乾,所以唔太建議啦 ☹️(睇圖最清楚)

✨「核果奶蓋班戟」🥞
入座時店員已提醒,要第一次落單就要落呢個甜品,因為要等40分鐘,🐻同朋友好聽話一早落,不過正正就漏咗我哋單,提咗三至四次,最後先食到 🤯 可能等得太耐,覺得個pancake唔特別 😫 有點失望😔

✨「Caribbean Passion」「Hawaii Beach」「Black Cow」「Earl Grey Chocolate」🍸🍹🍫
飲品我哋都叫咗幾款,睇落去「Black Cow」最吸引,不過就成杯都係冰 🧊 頭兩杯飲品都係普通梳打水咁樣 😂 所以唔太推介啦 😗

價錢‼️
$138 「德州燒烤牛肉漢堡」
$128 「精選意大利麵」
$98 「水牛城雞翼」
$208「慢煮煙燻豬仔骨」
$118 「核果奶蓋班戟」
$48 「Caribbean Passion」
$48 「Hawaii Beach」
$45 「Black Cow」
$50「Earl Grey Chocolate」
  • 德州燒烤牛肉漢堡