2023-06-16 76 瀏覽
焗農夫咖喱包 ($85):有兩款咖喱可供選擇,分別係新加坡同印度咖喱~ 新加坡咖喱就香啲冇咁辣,印度咖喱就辛辣啲,我哋最後經店員推薦之後揀左新加坡咖喱,話同農夫包襯啲😎 農夫包可配豬扒、雞扒、牛脷同牛筋腩,我哋揀左牛脷。一上台個賣相不得了,首先個包烘到脆卜卜,上面鋪滿左牛脷,有成六塊咁多,仲有大大兜咖喱汁😍 牛脷食落爽口彈牙,仲要係厚切正呀😋 咖喱味道好香濃,同農夫包一齊食一流 馬拉肉骨茶套餐 ($70):肉骨茶係馬來西亞嗰款,藥材味偏重,有勁多杞子喺入面飲得出幾足料,撈飯一流,仲有四條大大條嘅排骨,肉質偏少少老不過煮得好入味除左上面兩款主食之外,仲叫左啲小食分別係串燒 (豬同雞) ($84)同蝦餅 ($50),正正常常啦,推薦上面兩款主食多啲飲品試左拉茶 ($25)同埋美祿恐龍 ($15)。人手即拉拉茶,奶茶味香濃幾好飲👍🏻 美祿恐龍嘅美祿味好濃郁,仲有幾粒綿花糖喺入面,鍾意甜嘅話要試下啦
焗農夫咖喱包 ($85):

馬拉肉骨茶套餐 ($70):