2020-11-26
🔹車仔麵愛好者必試‼每次去食都要排隊🥺今次都排咗30分鐘🤭Olaf因為每次都食唔同餸,唯有推介啲必食嘅餸啦😍1️⃣ ⭐️玻璃辣魷魚 $14 (9/10)⭐️食辣愛好者必試😍魷魚唔會煮到好乾,好爽口,都頗大條😗個秘製辣醬雖然好辣,但有種食完再想食嘅感覺,越食越辣🥵記得叫埋野飲🤭有得加係餸都都可以散叫2️⃣ ⭐️瑞士汁雞翼 $35 (9/10)⭐️哩個瑞士汁雞翼隻隻都大大隻,好入味🤤瑞士汁偏甜,唔會煮到啲雞肉好乾,肉好嫩滑,真係啖啖都係肉🥰35蚊有5隻🤩值得散叫一碟,就唔洗浸落啲湯到🤪湯底🍜Olaf每次都係叫瑞士汁加秘製辣汁,鍾意辣嘅話記得要加辣汁,好香口🤩瑞士汁會偏甜,唔鍾意甜嘅可以試吓其他味,之後再話俾我哋知好唔好食🤪聽講咖喱都唔錯😗另外,仲叫咗菠菜餃,粒粒都好大粒,仲好足料🤤蘿蔔都好鮮甜😍一杯麵兩個餸預大約30-50,視乎叫咩😗不過保證足料🤤📌同一條街有兩間分店,只係相差幾個鋪位,新鋪會坐得舒服啲,舊舖就係傳統車仔麵檔咁,隔住玻璃叫嘢食,各有各風味🤪
1️⃣ ⭐️玻璃辣魷魚 $14 (9/10)⭐️
2️⃣ ⭐️瑞士汁雞翼 $35 (9/10)⭐️