2021-08-02
沙田有間餐廳同朋友踩完單車去食估唔到d手藝真係唔錯入到去坐低已經有好氣派既大玻璃燈大致上感覺氣派同埋舒服而且到處都打掃得很乾淨最緊要係呢一樣登登登登乳鴿終於上枱 最快樂的是 met乳鴿食旁邊有汁同埋鹽 俾我哋點住食但其實本身已經好夠味唔需要點已經好好味第二樣嘢讚嘅係佢嘅燒鵝(例)一上到枱佢嘅燒鵝非常之有光澤一見到就知道一定係好老練嘅師傅悉心炮製嘅即刻想叫多碗白飯呀油和肉嘅比例平均食落好順口 真係好啱配飯食特別係上枱仲熱辣辣嘅時候第三樣嘢要讚嘅係超級新鮮嘅豉油王虎蝦大大隻嘅虎蝦 佢吔嘅味道好香食親都要 lam曬d殻既汁先至會擺休佢彈牙既肉 我諗就唔使再多講啦鮮甜又美味 我一直都係感覺好新鮮 唔會霉霉爛爛嘅仲要大大隻咁上令我食指大動兩個人食咁多好西一個人$200唔使 又有海鮮又有燒鵝又有乳鴿再配埋白飯 簡直係飽到郁唔到呢間餐廳的確係抵讚
但其實本身已經好夠味唔需要點已經好好味
佢彈牙既肉 我諗就唔使再多講啦鮮甜又美味