2017-10-16 1350 瀏覽
秋意漸濃 天氣一下子涼左好多 即刻想整返個邊爐拿拿臨約朋友食佢介紹嘅養生火鍋 成件事即刻無咁熱氣 仲可以養顏 啱曬我地呢d貪靚又中意打邊爐嘅女仔我地點左麻辣鍋拼美人鍋 鴛鴦鍋以較高價錢湯底收費 仲可以免費追加鴨血一份鴨血滑嘟嘟 推介!麻辣鍋以多種香料同藥材調製而成 加入左鴨血同凍豆腐 我地叫左大辣 夠辣之餘味道夠地道而不油膩 d鴨血同凍豆腐索晒湯汁 非常入味 好正美人鍋以杞子,南棗,金華火腿老火肴制而成 仲加入左桃膠同原隻烏雞 係養顏至寶啊大大嚿桃膠!茶芥配料每位$20 有好多配料可以揀!霜降肉眼肥牛 ($178)雪花分布得好平均 入口即溶 不錯香菇貢丸 ($48)大大甩 每一粒都真材實料 咬落好實淨 好香豬肉味 仲有好多粒冬菇粒添餃子拼盤 ($98)朋友話呢度嘅餃子好好食 推介我食 餃子拼盤一共有10粒 每款2粒 有魚皮餃 鮮蝦雲吞 韭菜餃 同 極品水餃 每粒都好飽滿 餃子皮薄餡多 每隻味都好鮮唔單止醫肚 仲好味養顏 睇來呢個冬天會係呢度嘅常客了
秋意漸濃 天氣一下子涼左好多 即刻想整返個邊爐

鴨血滑嘟嘟 推介

大大嚿桃膠!

茶芥配料每位$20 有好多配料可以揀!

霜降肉眼肥牛 ($178)
雪花分布得好平均 入口即溶 不錯

香菇貢丸 ($48)

餃子拼盤 ($98)

唔單止醫肚 仲好味養顏 睇來呢個冬天會係呢度嘅常客了