2022-03-16 21 瀏覽
由於早排去過尖沙咀分店食過一次唔錯 決定再𝕖𝕟𝕔𝕠𝕣𝕖今次轉戰去朗豪坊新店 走日式木系風格 我地嗌咗好多野食!!!!(太耐太耐無堂食喇 𝕣𝕠𝕒𝕣𝕣𝕣𝕣)堂食有自助區 有齊餐具 調味料同埋可以自己斟水🫖 🔺𝕆ℙℙ𝔸炸雞鐵板三文治 $𝟝𝟚層次勁分明 啖啖肉好足料包含咗甜辣炸雞 芝士 蘿蔔絲 泡菜生菜同兩款醬汁食落酸酸甜甜同辣辣地 味道好豐富😋🔺日本白桃吉士忌廉法式吐司 $𝟝𝟠打卡 & 𝕚𝕘-𝕒𝕓𝕝𝕖法式吐司上面有𝕔𝕣𝕖𝕒𝕞同吉士醬 仲有一大球雪糕同片片白桃 食落唔膩🔺自家製蟹肉忌廉餅 $𝟛𝟠一共三件忌廉餅 即炸既關係熱辣辣 好脆口 入面有濃郁既忌廉包圍住蟹肉 𝕔𝕣𝕖𝕒𝕞𝕪🔺脆炸魷魚配是拉差蛋黃醬 $𝟛𝟚份量唔少 都幾脆口 是拉差辣椒醬及香滑蛋黃醬結合成是拉差蛋黃醬有少少酸酸辣辣既味道 開胃也🔺照燒蘑菇釀雞翼 $𝟜𝟝大推❤️ 超好食同勁足料 雞翼一咬落去有齊蘑菇同半溶芝士🧀 勁香脆同惹味 咬落既雞肉有肉汁仲好𝕛𝕦𝕚𝕔𝕪𝕪𝕪 絕對值得再食!!🔺蜂蜜檸檬特飲 $𝟛𝟠🍯🍋兩者兼備 甜甜地帶少少檸檬酸 味道突出🔺粒粒蜜桃檸檬特飲 $𝟛𝟠有蜜桃粒粒 同檸檬 薄荷葉🌱 飲落酸酸甜甜 清爽
(太耐太耐無堂食喇 𝕣𝕠𝕒𝕣𝕣𝕣𝕣)
堂食有自助區 有齊餐具 調味料同埋可以自己斟水🫖

🔺脆炸魷魚配是拉差蛋黃醬 $𝟛𝟚
有少少酸酸辣辣既味道 開胃也

🔺照燒蘑菇釀雞翼 $𝟜𝟝
咬落既雞肉有肉汁
仲好𝕛𝕦𝕚𝕔𝕪𝕪𝕪 絕對值得再食!!
🔺蜂蜜檸檬特飲 $𝟛𝟠
🍯🍋兩者兼備