2022-09-15
太子 有間利口褔快餐店 入面有不少驚喜食物,今次就食咗 #流心芝士豬扒漢堡包 配飲品$40,唔好似為細細個幾飽肚好味道個漢堡包來到好香,亞姐溫馨我叫入面芝士幾熱小心點。麵包入面都有薄薄牛油同微脆抵讚,豬扒煎得好香,2層肉應是一片豬扒對摺中間有 流心芝士 加上 豬扒 面有沙律醬,一齊食真心好味。芝士因太流心關係不少倒了落底部就有一點失望,如果一來就平放芝士凍少少就會痴住多啲豬扒會仲好我最鐘意快餐店的熱檸檬茶,茶底夠味之餘檸檬味又足,不落糖都不會覺得苦澀其實包餐加薯條都係$10,見到人哋果碟都幾靚仔,但因約咗人去第二間飲嘢就唯有下次餐廳入面都有幾個位和巷都有位置,餐廳入面的都幾乾淨,不過因沒有冷氣關係就熱咗少少。而隔離的春潤堂成日都想食豬油渣麵,但似外賣多,唯有看有沒有機會再試,因不少人都話好食