2019-01-24 29 瀏覽
第一次黎到位於銅鑼灣L square既fuhn,好彩係1樓,行上去就得唔洗排勁耐𨋢𨋢門一開就係餐廳入口。裝修簡約,dinner都幾多人食!呢間店出名食湯河,主打牛肉湯河、雞肉湯河同素肉湯河,唔食肉既人都岩!除左湯河,menu仲有好多選擇,撈蒙、飯、野飲同小食都好多款簡呢道既湯河有分3個size Regular 到 L、XL,我簡左牛肉牛丸湯河 regular,regular個碗已經好大,L同XL應該兩個人先食得最湯底同平時食開有d唔同,呢個比較濃,生牛肉味道正常,但比較細塊,牛丸全部都cut開左一半,仲加左黑椒,無果種大大粒、彈牙爽口既感覺但整體而言,$69係銅鑼灣食dinner,大大碗粉,不過不失
𨋢門一開就係餐廳入口。裝修簡約,dinner都幾多人食!

牛肉牛丸湯粉