2019-08-08
記得餐廳新開無耐嘅時候黎過一次, 除咗覺得食物質素唔錯之外,仲覺得老闆非常有heart,會落手落腳之餘,亦會詢問客人對食物嘅意見👍🏻 今日再經過,雖然已經坐爆場,但都忍唔住入嚟支持一下!芝see菇牛蕃茄濃湯麵非常創新特別嘅菜式,係將免治牛肉同埋碎磨菇融入蕃茄湯,面層再蓋上邪惡嘅芝士, 嫩滑嘅牛同爽口嘅菇增添咗口感, 而芝士 同蕃茄湯底梗係完美融合, 唔會搶咗湯嘅鮮甜味!犇犇有禮蕃茄濃湯麵上次已經試過覺得好好食,今次極力推薦男朋友試呢款裏面有牛面頰、 牛崩沙同牛坑腩,牛面頰烹調得宜, 肉質結實有口感,牛崩沙入口爽軟不硬,牛坑腩肉質腍身有彈性,咬開亦唔會黐牙,牛味濃郁, 配搭清甜可口嘅蕃茄湯,非常好食!酸辣牛柏葉店員極力推薦嘅新菜式 ,但因為我哋唔食得辣,餐廳亦好貼心咁幫我哋走咗辣,調味酸酸地好開胃, 牛柏葉爽脆有入曬味, 果然冇介紹錯😍鮮炸紫菜墨魚丸墨魚丸新鮮即炒,熱辣辣口感QQ又彈牙! 而且佢嘅小食細細份可以試多啲嘢之餘又唔怕食唔曬會浪費~檸檬雪梨露不得不提呢個檸檬雪梨露, 平時喺出面試到嘅通常都係加咗防腐劑嘅,但呢個雪梨露新鮮天然, 味道清新唔會太甜之餘,仲試到 粒粒嘅雪梨碎,非常健
芝see菇牛蕃茄濃湯麵
犇犇有禮蕃茄濃湯麵
酸辣牛柏葉
鮮炸紫菜墨魚丸
檸檬雪梨露
不得不提呢個檸檬雪梨露, 平時喺出面試到嘅通常都係加咗防腐劑嘅,但呢個雪梨露新鮮天然, 味道清新唔會太甜之餘,仲試到 粒粒嘅雪梨碎,非常健康❤