2010-02-01
是日時間好趕,成 2 點先差唔多食得飯,黎到佢已經無哂人執哂野咁,驚佢已經收左爐。問佢有無野食,佢話仲有,最緊要係你啱食,哈哈,呢個老闆娘好好呀。套餐有成十款選擇,應該日日都係咁上下,最後要左個蝦羔炒飯。飯未黎佢就俾左一大碗湯我先,仲同我講話呢碗湯下火喎! 哈哈,我個樣好熱氣咩! 其實飲左我都唔係好飲得出係咩湯,不過個湯夠清甜,幾好飲,而且非常大碗!等左一陣個飯就黎左啦,嘩,感覺幾大碗下,唔知食唔食得哂呢。賣相唔差,有隻炒蛋係上面,不過側邊幾條菜就好似HEA左少少 XD。個飯炒得好香好濃味,唔散乾身,不過感覺唔係好多油。而且都算幾多料,有好多雞肉,切到一粒粒,不過有D食落口感覺粗糙左少少,即係好唔滑既感覺。加埋炒蛋幾好味,可以調劑下D鹹味,最鍾意食個D帶少少甜味既臘腸,非常惹味。食完再慢慢飲埋碗湯佢,個段時間完全無人騷擾,可以慢慢睇下電影咁,係一個食LUNCH既好地方。感覺佢夜晚都唔錯喎,搵機會試下先。