2018-06-24
嗯,聽人講雋太變咗千賀水產之後差咗好多,咁未試過,都試吓啦。兩小時放題,7:00入座,7:20先放齊送的海鮮頭盤,8:15會提你last order,8:30會截單兼埋單,睇一睇時間,即係得一個鐘多啲啲。🕖餐廳又會自行代你決定出食物嘅時間。你一大枱人,想分兩張單上食物方便啲咩?佢會知會你師傅出單好快,唔洗入,然後自動hold住一張單,等到8:30就問你係咪仲要食物,然後一次過上哂俾你。可能餐廳以為佢了解你個胃多過你自己。🤣🤣🤣8:30後,服務質素會突變,唔換垃圾桶、上泡飯唔俾碗、不停掃視枱上食物、黑面、短髮女經理(?!)更會用對講機講不禮貌的說話(好可惜俾我哋聽到)、雖然到最後只剩咗兩舊又凍又油嘅年糕,果位女仕夾硬都要話你叫你唔好浪費。小學雞🐥🐥🐥其實餐廳有冇考慮過唔好hold單hold到交枱前30分鐘先上食物呢?另外,眼見得6、7成入座率,但冷氣就非常唔夠,個人坐低咗就冇涼過。至於食物就......出面嘅放題都係咁上下質素囉.....但人哋二百中就得。而熟食、飲品、甜品就更加不堪入目......🤦🏻♀️好難得放題但影唔到食物相......中過一次伏,希望大家唔好都中招。*靜靜雞講多句
中過一次伏,希望大家唔好都中招。
*靜靜雞講多句,隔離枱催單,然後個小學雞又喺對講機話有人45分鐘前已經出咗單👍🏻我都費是聽落去啦。既然職員們你哋啱哂嘅,咁你哋自己食埋佢啦👏🏻👏🏻👏🏻
如果你哋想趕走哂啲客,然後自己少啲嘢做嘅,你哋好成功呀👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻