2024-09-13 252 瀏覽
週末搵嘢食,我哋同朋友揀咗呢間邊度都食到嘅越南小店😋平時返工Lunch都會食😋質素一定有保證🌟🍽️ 牛豬蕃茄湯檬 + 手撕雞沙律 & 脆蛋魚柳食越南嘢梗係要食檬粉啦,呢個牛豬蕃茄湯檬粉,真係包羅萬有,咩都有得試😍除咗有烤牛肉、生牛肉、豬扒、豬頸肉等等嘅材料可以食到越式嘅風味,手撕雞沙律配埋檬粉汁酸酸甜甜好開胃,而魚柳炸到脆卜卜真係好滋味😋🍽️ 無骨雞黃飯 + 鳳爪沙律 & 檬紙春卷Lisboy最愛雞飯,呢度嘅雞黃飯仲要係冇骨嘅,真係啖啖肉,雞肉嫩滑,依個鳳爪沙律都係經典之一,無骨酸辣鳳爪酸酸開胃之選,就會越式檬紙春卷🤤食完真係好滿足!🍽️ 芝士蝦多士 + 酥炸雞翼今次好想同大家推介呢個芝士蝦多士,蝦多士可能喺出邊周圍都有得食,但係呢度嘅芝士蝦多士係流心嘅😍多士外層炸到脆卜卜再加上鮮味蝦膠,仲夾住半溶流心嘅芝士🧀真係冇得頂!而酥炸雞翼好吸引,熱辣辣嘅外皮炸到脆卜卜雞翼仲有包留雞汁🤤好過癮!🍽️ 椰汁綠豆冰 & 青檸梳打食咗咁多煎炸嘢,一定要試埋佢哋嘅椰汁綠豆冰解解渴同解暑🤤椰汁冰同青檸梳打真係夠晒清涼🧊

🍽️ 牛豬蕃茄湯檬 + 手撕雞沙律 & 脆蛋魚柳

🍽️ 無骨雞黃飯 + 鳳爪沙律 & 檬紙春卷