餐廳: 小越廚
資訊:

2021-09-09 34 瀏覽
平時極小食越南菜,就算食都係撈檬為主,但佢有2樣野吸引我試既就係…. ✨越式法包$56材料豐富,有豬扒、肉鬆、扎肉、自制酸菜、青瓜等等非常厚,麵包烘得好脆,超級飽肚😂另外個吸引我就係✨蟹膏湯河$56有越式扎肉、蟹膏、蕃茄、豬紅、豆卜,仲有一篇好似肉碎蛋嘅東西,吸哂湯精華,超好味😋食越南野點少得米紙蝦卷$52 又係好大卷 ,必定要配埋特製醬一齊食,花生🥜香勁濃👍🏻泰式奶茶🥤好好味香茅斑斕水就偏甜,班蘭味唔夠,我會建議大家飲泰式奶茶🥤
✨越式法包$56

另外個吸引我就係
✨蟹膏湯河$56

泰式奶茶🥤好好味
香茅斑斕水就偏甜,班蘭味唔夠,我會建議大家飲泰式奶茶🥤