2017-09-13 1954 瀏覽
食過返尋味嘅放題!呢間放題係我食過咁多間都算係最唔錯這一間,所以我同我男朋友要決定再encore!環境都坐得幾舒服,地方夠大,裝修都唔錯!服務水準都keep得好好,呢個真係值得一讚刺身壽司都還是不錯,所以我今次主打都係講返啲熟食!最有趣嘅事係間放題可以係出面拎野食!都有好多選擇!又有雞煲、炸物、沙律吧等等!我就食咗吉列魚柳同章魚小丸子!味道都唔錯,都係熱辣辣!吉列魚柳都炸得幾脆幾香口!章魚小丸子最精粹就緊係裏頭舊章魚啦!意外地,仲有雞煲食😋😋同埋有凍海蝦同我最愛嘅沙律吧,都幾新鮮泰式炒辣蟹味道唔錯,好香好濃味,醬汁入曬落d蟹肉到,淨係食隻味都好正黃金焗帶子個醬汁整得幾好味,有少少酸酸甜甜,仲有少少配料,帶子都幾大粒虎蝦天婦羅隻虎蝦都幾大隻,炸得好脆好好味,隻蝦仲要係爽口,配埋天婦羅汁蒜香椒鹽雞軟骨放題必點嘅雞軟骨!雞軟骨入曬味!配埋檸檬汁至夾醬燒雞翼雞翼燒得唔錯,肉質嫩滑,又大隻整體上,呢間放題無論係各方面都做得唔錯!食物味道仲要越做越好

刺身壽司都還是不錯,所以我今次主打都係講返啲熟食!

意外地,仲有雞煲食😋😋

同埋有凍海蝦同我最愛嘅沙律吧,都幾新鮮

泰式炒辣蟹
味道唔錯,好香好濃味,醬汁入曬落d蟹肉到,淨係食隻味都好正

黃金焗帶子

虎蝦天婦羅

蒜香椒鹽雞軟骨
放題必點嘅雞軟骨!雞軟骨入曬味!配埋檸檬汁至夾

醬燒雞翼
雞翼燒得唔錯,肉質嫩滑,又大隻