2024-06-04 69 瀏覽
呢間超級好味嘅西樹泡芙🥰佢地位於旺角港鐵站,好方便我哋一出站就可以買到啦!先從白桃乳酪泡芙($29)🍑講起,外層酥皮香脆幾脆,一啖就散開喇!入面嘅白桃忌廉芝士超級香甜,白桃味超濃郁,啖啖都係滿口香甜,幾滋味呀!🤤芒果乳酪泡芙($32)🥭就更加勁啦!佢地用咗超級新鮮嘅芒果,芒果味超級濃郁,配上香滑嘅乳酪,真係幾滋味!啖落去真係停不到口,一不小心就會一口氣食晒啦!😆而家就嚟到我最鍾意嘅士多啤梨乳酪泡芙($31)🍓啦!新鮮嘅士多啤梨同香滑乳酪嘅味道真係太清新清爽啦,啖完仲想再食添!酸酸甜甜嘅味道真係勁過癮,啖落去就想一路啖落去啦!🤩最後,就嚟到最特別嘅紫薯麻糬泡芙($32)🍠啦!入面嘅紫薯麻糬超級香甜滑溜,同酥皮嘅口感反差好大,食落超有驚喜感!真係幾意想不到,啖落去真係停不到口啊!🥰西樹泡芙 (旺角站) (旺角)旺角港鐵旺角站MOK 11號舖#foodie #foodporn #hkfoodie #泡芙 #甜品 #香港美食 #旺角美食 #foodstagram #instafood #dessertporn #甜品控 #delicious #yummy #foodgasm #foodcoma

西樹泡芙 (旺角站) (旺角)
旺角港鐵旺角站MOK 11號舖

#foodie #foodporn #hkfoodie #泡芙 #甜品 #香港美食 #旺角美食 #foodstagram #instafood #dessertporn #甜品控 #delicious #yummy #foodgasm #foodcoma #foodheaven #sweettooth #甜品狂熱 #甜品攻略 #甜點
2024-06-03