2023-09-06 31 瀏覽
📍銅鑼灣 Exotica Gelatea今次黎到呢一間位於Times Square後面嘅漢堡包餐廳試一試。雖然佢嘅鋪面唔大,但係裝修到非常精緻,而且位置都坐得好舒服,店員仲好有禮貌🩵。點餐時需要用英文點餐,但餐牌上亦都有中文嘅翻譯,所以同我一樣this this this嘅朋友都唔使擔心🫡。٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و• 和牛漢堡Combo $139漢堡包嘅包皮非常之香脆,口感非常之好。和牛嘅牛味非常之濃郁,再配搭埋芝士簡直係一流。連埋其他配料一啖咬落去好有層次感,份量亦都比想像中更多,食完之後絕對係大滿足👅。• 煙肉芝士牛肉漢堡Combo $125同和牛漢堡一樣,佢嘅包皮都係非常之香脆,配搭埋煙肉鹹香味口感豐富咗好多,而且食嘅時候牛肉汁不停咁流出嚟好Juicy,啱晒一班食肉獸嘅朋友🐮。• Peach Tea (+$35)٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
📍銅鑼灣 Exotica Gelatea

٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و

• 和牛漢堡Combo $139

• 煙肉芝士牛肉漢堡Combo $125

• Peach Tea (+$35)

٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و