2023-12-20
酒鍋係我食過咁多間邊爐入面 最好食嘅個幾間黎🤩 除左環境好好 私隱度幾高 食物質素都好好💛🍀黃金美人我地叫左依個鍋 係胡椒豬肚花膠黃金鮮雞湯黎🍲 胡椒豬肚相當入味 同時胡椒味又吾會過濃 恰到好處 飲完仲即刻有暖身作用☺️ 雞塊吾洗淥好耐 5-6分鐘左右就可以食得 雞塊滑嫩好好食😋🍀黑毛和牛有6片黑毛和牛 每片都好大塊🐮 肉質軟嫩有嚼勁 牛肉味勁濃郁😍 淥10秒左右就食得 入口即時滿口牛肉香🥰🍀餃子及肉丸餃子食落都相當有驚喜😳 黑松露餃好入味 一咬落口已經好香嘅黑松露香味😚 魚皮餃都好新鮮 肉質有咬口🥟 墨魚丸彈牙 味道濃厚🦑 芝士蝦丸一咬口中心 濃郁嘅芝士味爆晒出黎🧀🍀2人海鮮拼盤扇貝超大粒 見到都已經流晒口水🤤聖子夠晒大條 彈牙好有咬口🤪 海蝦新鮮彈牙有嚼勁 好鮮甜🦐 蜆都好鮮甜 仲要冇沙好正😝
🍀黃金美人
🍀黑毛和牛