其實好想試下午市定量火鍋 無奈番工狗冇咩機會🥲🥲今次一定要第一樣就講甜品飲品🍧台式飲品 甜品舖甜品 高質任食甜品繼續高質過一般火鍋好多最心動係雪糕窩夫 仲有芋圓仙草 雪花冰等等 每人最後亦有一杯movenpick雪糕飲品就係街買咁大杯 我叫左走甜都依舊好味 所以本身茶底係唔錯 唔洗靠糖水🤓🤓´•ᴥ•`宮崎牛餐($488)上次講過套餐分4級 湯底都有好多選擇 有我最愛嘅椰子雞湯 加分😎😎由Set A$198到 Set D $488上次食左$268嘅m7和牛餐 今次想豪少少試下坊間較少見嘅A5宮崎牛 睇紋路都好吸引 決定點都要試一次🤤🤤日本牛就係有入口融化嘅魔法 係澳洲和牛無法媲美的 不過當然兩種牛味係好唔同 難以比較 我自己就會較鍾意日本個種油花 同成口油香嘅感覺🤭都要再讚一次鹿兒島茶美豚肉平時會叫餐廳第一碟豬都唔好上 怕浪費 但茶美豚係我地會再叫的豬再食都係咁驚喜😎😎配埋椰子雞湯係絕配✌🏻台式小食🍳上次食完最深刻嘅醉雞卷依然入味 肉質比上次更嫩滑 我認為喺小食入面嘅必試之選 當然鹽酥雞台灣腸呢啲典型台式小食都要小嚼 先叫食左台灣野🤭配料🥟上次提過較少火鍋配料選擇係弱點今次自助區見到多左
其實好想試下午市定量火鍋 無奈番工狗冇咩機會🥲🥲

今次一定要第一樣就講甜品飲品🍧

台式飲品 甜品甜品 高質任食
甜品繼續高質過一般火鍋好多

´•ᴥ•`宮崎牛餐($488)
上次講過套餐分4級

配料🥟
上次提過較少火鍋配料選擇係弱點
今次自助區見到多左啲炸物
有我最愛嘅紫心香芋丸 加番少少分
希望餐廳都繼續喺配料方面進步 咁就全方位地咁好食了 但我食左幾次就知啲肉同甜品飲品都足以彌補配料方面不足