👧🏻😋👅🍽✨超高質港日式火鍋💯有小朋友再加分🈵-🍲 九龍城地舖有樓上雅座,多間廂房適合商務及家庭聚會,地下有兒童遊樂設施,有小孩入座會貼心地安排play area附近,方便客人睇住小朋友🍲 餐廳15周年推出抵食九折火鍋套餐,生日預訂仲送酒;一般訂座都送冰鎮鮑魚-️ ▪火鍋🫁 瑤柱白肺鍋:勁出色,有大量軟滑彈牙嘅白肺,仲有煲到好腍嘅雞腳同豬骨,湯好飲、料好食,一個湯都玩成晚🤭🥩 手切鮮肥牛:唔算好重油份,食落會有煙靭口感,但肉味超濃🍡 手打四寶丸:有墨魚、鮮蝦、豬肉、牛丸,手打真心彈牙,牛丸驚為天人地爆汁,好食!🐖 新鮮豬粉腸:不得了!內臟達人的我們勁欣賞呢份粉嫩柔潤嘅豬粉腸,食過有啲質地粗糙嚡颯颯,但呢個係滑得嚟唔會覺得肥膩🍜 稻庭烏冬:好軟滑,基本上配個靚湯係食咩麵都得🤭▫️前菜🐠 刺身:訂座送鮑魚,三文魚厚身鮮甜!🐟 椒鹽鱔球:零腥味仲好彈牙,椒鹽恰如其分地突出魚肉鮮味▪飲品大大杯好爽好解渴!自家製有機洛神花茶 & 鹹檸七
👧🏻😋👅🍽✨
超高質港日式火鍋💯有小朋友再加分🈵

️ ▪火鍋

🥩 手切鮮肥牛:唔算好重油份,食落會有煙靭口感,但肉味超濃

🍜 稻庭烏冬:好軟滑,基本上配個靚湯係食咩麵都得🤭

▫️前菜
🐠 刺身:訂座送鮑魚,三文魚厚身鮮甜!

🐟 椒鹽鱔球:零腥味仲好彈牙,椒鹽恰如其分地突出魚肉鮮味

▪飲品
大大杯好爽好解渴!自家製有機洛神花茶 & 鹹檸七