2025-07-16 59 瀏覽
一直都覺得呢間餐廳好靚,但係一直以為佢裝修好靚,價錢會好貴,今日咁啱同朋友嚟食,咁就一於嚟試吓啦。之後認真睇咗Menu,原來呢度嘅價錢一啲都唔貴,而且除咗價錢唔貴之外,佢嘅環境都好好,好適合聚會或者一大班朋友食飯。呢間餐廳位於2樓,但係佢地下門口嗰度已經好靚好有氣氛,好多霓虹燈牌可以打卡。呢度嘅座位普通枱同埋榻榻米座位,我哋就梗係揀榻榻米啦。估唔到咁靚嘅居酒屋價錢都咁平,我哋叫咗好多食物但係都唔使$1000。我自己最推薦呢個三文魚層層碟,職員仲會喺你面前用火槍燒,非常適合打卡。佢嘅牛肉火鍋真係好出色,牛肉食落好新鮮,而且好有牛味,湯底係日式醬油湯,食落唔會太滯之餘又好開胃。另外佢嘅串燒都好出色,推薦呢個燒雞翼,非常大隻,而且調味做得好好,雞肉都好嫩滑。呢間居酒屋又平又抵食,而且好有日本超和風嘅感覺,樓上仲有好多唔同嘅霓虹燈,好適合打卡,我諗所有女仔都會鍾意。非常推薦。大家情侶或者一班朋友嚟試吓啊。