2019-02-25 366 瀏覽
今日lunch time 同同事去食好西~🤤去左呢間位於長沙灣嘅日本餐廳。☺️餐廳有提供午市套餐。我自己就叫左壽司🍣定食。午市套餐都幾豐富架,有前菜沙律、醃菜、茶碗蒸、味增湯、烏冬同七件壽司。全部壽司上面嘅魚生都好新鮮,一啲腥味都無~😻甜蝦同帶子特別鮮甜☺️。茶碗蒸嘅用料豐富,有雷門卷、白果等材料,蛋整得好滑,又夠味!☺️😋烏冬口感煙韌彈牙,湯底都幾晴甜~醃青瓜同醃蘿蔔都幾好味,幾爽口醒胃!個餐咁多嘢食都係98蚊,性價比都算高呀~其實同事分別叫左滑蛋牛肉飯定食,同咖喱飯,佢地都話幾好食!呢間餐廳嘅午市套餐種類都幾多元化,除左有一般日式定食之外,仲有刺身飯、壽司等!所以就算黎多幾次都唔會厭架!

其實同事分別叫左滑蛋牛肉飯定食,同咖喱飯,佢地都話幾好食!

2019-02-25
午餐