食過兩次晚餐任食覺得真係正,所以決定寫呢間嘅食評總結係最底!晚市298$+1,如果要埋個任食海鮮刺身黑啤就+88$要咗個任食刺身就會比個硬幣您扭蛋抽獎個人覺得呢個gimmick幾得意我同個frd中咗送4枝燒酒!!入場前呢個小品都幾開心XD位置闊落,無論上次坐4人位定今次2人位都好舒服唔逼💙中間個燒烤板旁邊會有個木板圍住可以擺野食,食飯打卡擺位都一流而且啲碟可以輕鬆搭上搭,唔掗拃出面有韓式冷盤(泡菜、大豆芽)同任飲柚子蜜,仲有個爆谷🍿可以攞!出面有各種自製醬料可以拎,仲有有雪糕機雪糕&刨冰侍應全部都好有禮貌好Nice有一個細心位就係我朋友想拎wasabi,個侍應好醒目咁幫我同個frd直接拎兩兜有埋豉油,成件事真係好加分手機亦有得揀「服務」>「換燒烤板」,呢個功能真係非常方便刺身個人覺得都幾新鮮,赤蝦帶子都有鮮味去到熟食仲有任食炸雞🍗and泡菜煎餅!!細細份岩哂呢啲過口引既任食場面!!仲有飯,冷麵同湯可以叫,蘿蔔湯都非常好味😋叫咗幾碗肉類都唔錯,款式亦唔少雪糕機雪糕都好好食,任飲啤酒都有黑啤,其他啤酒🍻4-5款啤比你揀總結:地點位置好方便,旺角站E2一出去1分鐘都唔洗就到!食物質素
食過兩次晚餐任食覺得真係正,所以決定寫呢間嘅食評
總結係最底!

晚市298$+1,如果要埋個任食海鮮刺身黑啤就+88$
要咗個任食刺身就會比個硬幣您扭蛋抽獎
個人覺得呢個gimmick幾得意
我同個frd中咗送4枝燒酒!!入場前呢個小品都幾開心XD

而且啲碟可以輕鬆搭上搭,唔掗拃

侍應全部都好有禮貌好Nice
有埋豉油,成件事真係好加分
手機亦有得揀「服務」>「換燒烤板」,呢個功能真係非常方便

刺身個人覺得都幾新鮮,赤蝦帶子都有鮮味
肉類都唔錯,款式亦唔少

總結:地點位置好方便,旺角站E2一出去1分鐘都唔洗就到!食物質素幾好,款式亦好多,侍應全部超Nice超有禮貌,位算闊落,然後播Kpop歌氣氛幾好~價錢略貴,但佢都係值嘅

任食肉類
韓式炸雞
任飲黑啤
2024-09-06
2 分鐘 (堂食)
任食肉類
韓式炸雞