之前品嘗過 別忘了 嘅九宮格套餐覺得好正又抵食,最近餐廳推出了2小時任飲任食台式火鍋放題,食品選擇非常豐富,而且質素非常好,值得推介!Set C 美國SRF牛肩肉眼芯 $308/位肉類包括有:美國SRF封門柳、美國Prime Grade牛肩胛、美國安格斯牛小排、精選牛板腱、日本鹿兒島美豚梅肉 及 羊肉卷!全部都係薄切,所以好快熟,好快食得!肉質鮮嫩,味道濃郁,食到停唔到口!正呀!湯底有九款湯底可以選擇,可以每人一鍋,亦可鴛鴦湯底!我哋揀咗麻辣湯底 及 台式壽喜燒!麻辣湯底香濃,帶溫和嘅麻辣!壽喜燒湯底可令食材更甜美!台式小吃我哋食咗鹽酥雞、花枝丸、台灣香腸及焗蕃薯仔,全部味道都非常好,必點呀!火鍋配料墨魚滑、蝦滑、鴨血、多款丸類、蔬菜等等!有兩個凍櫃可以自己夾!甜品甜品有15款呀!有雪糕窩夫、雪花冰、芋圓、奶凍等等!甜品控記得要留肚食甜品!最後仲有一人一杯Movenpick雪糕呀!台式飲品有28款可選,好厲害!各款台式奶茶、奶綠、紅茶、綠茶、冬瓜茶等等!最貼心係可選甜度、冰量及冷熱!

Set C 美國SRF牛肩肉眼芯 $308/位

肉類