2019-01-19 181 瀏覽
成日聽人講「倫哥邊爐」、「倫哥私房菜」好正,今次就嚟試下佢有幾正!🤔 半任食海鮮火鍋套餐,估唔到會咁豐富,勁飽!😆·坐低冇耐,職員就送上前菜,辣辣地,幾開胃!·轉眼就到刺身拼盤,好新鮮!個人非常喜歡厚切嘅三文魚同帶子,好正!😍·魚皮可以就咁食,脆卜卜,或者快淥幾秒先食!·同朋友每人一隻鮑魚,好入味!😋·燉湯都幾足料,大大舊雞肉同豬肉,唔算好油,啱晒少飲湯水嘅朋友!·重點嚟喇!雞煲🥘!我哋叫咗小辣,職員教我哋要每2分鐘炒1次,總共要炒5次。雞件份量非常多,2個人完全食唔哂!可以refill,不過我哋嘅戰鬥力唔夠強...... 🙈·緊接住係打邊爐,我哋揀咗芫茜皮蛋湯底,好快就上齊火鍋配料,有海鮮盤、牛頸脊、墨魚滑、蝦滑、響鈴、栢葉、蔬菜盤。🙆🏻‍♀️ 值得介紹下海鮮盤,好大盤,好多款式嘅海鮮,有蚌、蠔、蝦、蟹、蜆等,就連龍躉都有!😱 另外特別推介墨魚滑,非常彈牙,有口感之餘,仲食得出好足料!👍🏻·汽水任飲,自己去雪櫃揀!·最後有黑糖冰粉做甜品,今餐大滿足,值得再encore!🙌🏻
坐低冇耐,職員就送上前菜,辣辣地,幾開胃!

魚皮可以就咁食,脆卜卜,或者快淥幾秒先食!

同朋友每人一隻鮑魚,好入味!😋

汽水任飲,自己去雪櫃揀!

最後有黑糖冰粉做甜品,今餐大滿足,值得再encore!🙌🏻