2021-04-13 75 瀏覽
唔係講笑, 呢800幾蚊好抵,好好食! 好飽! 其實三個人食都夠! 我同家姐終於約到時間可以約食晚餐啦!~我好好好極力推薦孜然羊排! 騷味係剛剛好, 肉質好嫩!簡直係不得了! 我直情好似去左北京咁~ 冇得去旅行下,食到呢個味道,真係好好開心! 酥炸廣島蠔係出乎意料地大隻,係隻蠔好大隻,唔係d粉! 所以一咬落去係好滿足,唔會成口都係粉~ 至於酥香烤鴨,我覺得係傑作! d烤鴨皮喺有成千蚊既質素!而且啲配料好夠,塊餅皮,又薄又煙韌,好完美! 我覺得好過我之前食所謂最出名的北京填鴨~🤭🤭 其實食到呢度已經好飽,但又眼寬肚窄,叫左羊肉麵。 我只可以講,好多羊肉,麵條食得出係靚嘢,識食既第一啖就食得出,你明既~! 今晚呢餐,真係令好耐冇寫食評既我再一次要特別寫~ 良心推薦! 細食既,其實三人都夠食,每人都係200幾晚餐,銅鑼灣咁既位置,餐廳咁高級既環境,坐得咁舒服,好抵好抵!

今晚呢餐,真係令好耐冇寫食評既我再一次要特別寫~
良心推薦!
孜然羊排