2018-10-20 3164 瀏覽
今次呢個食評我將會打一段文字就算因為我真係第一次揸住部手機去影一個圈都影咗成十分鐘,我淨係可以post十二張相所以我好多都係組合相,細到我自己都唔記得呢啲係乜,咁我就憑我嘅記憶寫,啲相post出嚟畀你自己慢慢睇啦首先食生蠔,有法國同愛爾蘭,好老實佢啲質素好參差,時大時細,有肥有瘦,有甜有爽有creamy有爽,真係撞手神,每次攞兩隻,人少可以攞四隻刺身超基本,三文魚,吞拿魚,八爪魚,希靈魚同埋甜蝦,但甜蝦係未剝殼嘅,每次堅持淨係畀兩隻,有啲煩。大量嘅日本小碟,好靚但你會揀唔落手, 因為啲食材好普通好cheap ,有刺身飯,有壽司有天婦羅,正正常常普普通通有燒烤,燒大蝦 有中式點心,有牛肉,粉果,糯米雞 我太鐘意牛肉,蒸粉果了有麵檔 ,極度多嘅咖哩, 燒牛肉,羊架,燒雜菜,飲品任飲,好多甜品,中菜也唔差,有燒味部 ,西湯中湯,芝士冷盤,凍海鮮有麵包蟹,但個樣唔多討好有凍蝦,有煙三文魚,prama ham, cold cut不得不提佢有一個蒸海鮮,有蒸海蝦同蒸大蜆大蜆平時都要幾廿蚊斤,係正嘅甜品款式好多,又有movenpick雪糕,班戟,糖果,朱古力,曲奇餅,軟雪糕都有總括而言,佢假期收38
今次呢個食評
我將會打一段文字就算

有天婦羅,正正常常普普通通
有燒烤,燒大蝦
有中式點心,有牛肉,粉果,糯米雞
我太鐘意牛肉,蒸粉果了
凍海鮮有麵包蟹,但個樣唔多討好
有凍蝦,有煙三文魚,prama ham, cold cut
不得不提佢有一個蒸海鮮,有蒸海蝦同蒸大蜆
大蜆平時都要幾廿蚊斤,係正嘅

總括而言,佢假期收388加一
首先佢熟食做得好過凍食
而款式真係好多好多
基本上你要求唔係天咁高
總有一款啱你食
而呢度既侍應笑容好足夠,收碟亦都快
服務殷勤係加分嘅
環境亦都係新式嘅工業風
我幾喜歡
絕對推介嘅原因並唔係呢度有什麼貴價嘢食
而係環境,員工質素,食物款式,食物質素加起來的總分係我近來食過最高分的一間。

2018-10-17
$426.8 (午餐)
慶祝紀念
生日