2018-02-01
銅鑼灣 Fashion walk 有間 Burgeroom 一直好鍾意食,去親都勁多人,六點零鐘就開始排隊,今日出尖沙咀原來美麗華都有間,原來係分店黎,門面其實同銅鑼灣差不多,不過入面多啲裝飾品,同埋大間啲。主打 burger,仲有啲小食同飲品,鍾意飲酒既朋友,呢度都有好多啤酒揀。睇岩食咩就去 cashier 比錢,之後有部機仔係番枱面,就等食喇。如果想要水呀、牙簽、茄汁,cashier 對面有個小吧枱,自助形式自己攞。先上鱈魚手指配他他醬,即炸熱辣辣,唔點醬其實都好好味,點左醬係更惹味,錦上添花。BR breakfast,姐係 all day,好睇又好食,份量都幾多,好大碟 再來,蜜糖芥末大烤菇煙肉牛肉漢堡,成個頭咁大既漢堡,簡直係超級巨無霸!足料,番茄甜、肉汁多、煙肉脆,幾重口感,真係食極都唔厭!仲有嗌左Regular coffee同埋 Hazelnut latte,好香 hazelnut 味,我鍾意好滿足! 一定要介紹比朋友試!
仲有嗌左Regular coffee
好滿足! 一定要介紹比朋友試!