2018-05-02 2073 瀏覽
屋企人見用某 apps訂有5折,所以就book自助晚餐試下 (折後每人$220)。去到行個round睇有咩野食,有d失望。。。d款式勁少又唔吸引。。。海鮮: 蟹腳好幼冇咩肉,蝦還算ok既,仲有青口同蜆壽司魚生: 三文魚和北寄貝刺身算新鮮,但壽司個度呢,一大舊飯,冇壽司醋味,好難食(呢個係我個人口味)冷盤: 沙律菜有唔同款,仲有涼拌既野或者日式海草,螺肉。另外有d好霉既煙三文魚😖,火腿片等等熱食: 食左和牛粒(冇牛味又勁乾),其他野我覺得都好唔吸引😓 甜品:算係多款,但大部分唔好食,普通餅店質素仲好。 haagen dazs雪糕,tiramisu都ok,蘋果卷個底好似出晒水 軟晒😫,藍莓芝士餅同朱古力puff用“濟”黎形容最好,芒果班戟個皮係硬🤤,入面係一堆cream總之,一定唔會再黎。。。唉,晒錢

海鮮: 蟹腳好幼冇咩肉,蝦還算ok既,仲有青口同蜆

總之,一定唔會再黎。。。唉,晒錢