2021-04-18 58 瀏覽
今日媽媽生日 同佢來點不一樣 又冇得去旅行 中菜又食到悶 於是就帶佢嚟到觀塘嘅呢間特色Urban cafe啦 夜晚時間嚟到都超級多人 好在有book位 等咗一陣就有位喇 特色在於好多小小店長同埋好多小小待應 同我哋一齊用餐 超親人好可愛玉米濃湯 味道偏甜玉米味香濃 夠曬creamy滋味小食拼盤 全部炸得香脆 有麥樂雞 炸魚手指 扭扭薯條等等金沙雞翼外皮炸得超香脆 加上淡淡嘅鹹蛋黃味 極之邪惡 雞肉嘅肉汁仲喺口腔爆發添西班牙燒烤醬烤大豬肋骨 豬肋骨非常巨型 不過炆得軟淋用刀一切就可以分離 燒烤醬極惹味 下面仲有薯蓉夠曬creamy軟殼蟹拉絲水牛芝士手工薄餅 原隻軟殼蟹炸得香脆 pizza餅底厚薄適中 海量嘅芝士令到餅底口感更加豐富
今日媽媽生日 同佢來點不一樣 又冇得去旅行 中菜又食到悶

玉米濃湯 味道偏甜玉米味香濃 夠曬creamy