💛超濃蕃茄湯麵專門店🍅蕃茄仔▫️呢間位於銅鑼灣同埋九龍灣嘅蕃茄仔,主打超濃蕃茄湯麵,之前去過銅鑼灣見到有好多人排隊,都要排起碼半個鐘,而九龍灣分店夜晚食就唔洗排隊~▫️特級安格斯牛肩胛($81)蕃茄湯底好濃杰,配有好多炸乾蔥,令湯底味道都提升咗好多,仲有好多蕃茄蓉係底,份量好大兜,牛肩胛煎得好香,而葛絲口感都幾煙韌,不過試咗朋友嘅刀削麵一啖係一啲咬口都冇🙊不過就覺得價錢唔值得咁貴,性價比偏低~▫️地址:銅鑼灣希雲街5號地舖。九龍灣常悅道21號Eastmark 1樓07號舖▫️為食指數: 6.5(10分為最多)抵食指數: 5.5◻️#goeat銅鑼灣#銅鑼灣美食#銅鑼灣黃店#旺角黃店#九龍灣美食#goeat黃店 #蕃茄師兄#深水埗黃店#蕃茄仔#redobject#刀削麵#蕃茄湯底#蕃茄湯#銅鑼灣
💛超濃蕃茄湯麵專門店🍅蕃茄仔
▫️
特級安格斯牛肩胛($81)
地址:
銅鑼灣希雲街5號地舖。
九龍灣常悅道21號Eastmark 1樓07號舖
▫️
為食指數: 6.5(10分為最多)
抵食指數: 5.5
◻️