2022-05-27 55 瀏覽
放題怪既我又出動啦🏃🏼‍♀️今次嚟到銅鑼灣食,價錢分別有四個選擇,我哋就揀中價位$398 美國、澳洲和牛燒肉放題(有78款料理)仲可以任食2️⃣小時添👏🏻想特別讚呢度既抽風系統好好,完全唔會有油煙味,同埋座位好寬闊坐得真係勁舒服😌🥢食物🥢坐底冇幾耐,店員就會遞上刺身拼盤及燒肉拼盤✨刺身拼盤:刺身擺得靚靚,款式仲好多添👍🏻帶子/生蠔/甜蝦/劍魚腩/三文魚等等….大約有九款,顏色好有光澤,新鮮~特別是魚類入口有種好肥美嘅感覺🤤🐮🐷🐔燒肉拼盤:有8款分別是(主打是澳洲和牛西冷/和牛肉眼/牛胸腹;美國牛肋骨;米澤三元豚肉腩等等….)等我地每樣都可以試少少先😊我就特別喜歡澳洲和牛系列,肉味比較出眾,另外骨付雞肉腸外脆內軟,口感好特別😋整個燒肉拼盤都好滿意!食哂再可以慢慢order~另外有海鮮,壽司,炸物,沙律款式都好豐富(不能盡錄😂)雪糕有movenpick/dreyer’s/芒果益力多雪條等….想飲酒類嘅仲可以加$48任飲🍺清酒/柚子酒/梅酒/啤酒🍻真係非常滿足既生日飯🤭

🥢食物🥢
坐底冇幾耐,店員就會遞上刺身拼盤及燒肉拼盤✨

想飲酒類嘅仲可以加$48任飲🍺清酒/柚子酒/梅酒/啤酒🍻

真係非常滿足既生日飯🤭