2018-03-12 290 瀏覽
呢排食得多日式放題 ,好想轉下口味食下磯燒放題食放題之前可以 去自助沙律吧, 整番碟沙律開開胃開餐之前餐廳會每張枱都預備咗一盤海鮮,可以食咗呢盤海鮮之後,再慢慢點其他海鮮放題食, 望到都好豐富有大蜆,鮑魚,大蝦,蟶子同埋有一條紅衫魚添點餐紙上面會教埋你每一款海鮮點燒法同埋製作時間, 非常細心所以燒嘅時候記得要留意呀佢嘅鮑魚望落佢好似細細粒咁,但係原來口感非常好,一啲都唔會韌, 仲帶點海水味添千賀水產食放題任飲嘅飲品都好重要呀, 當中最吸引我嘅就係呢款蘋果酒, 平時買一罐都要十幾蚊我,仲唔飲返佢幾罐日式放題當然乜都點下啦 ,芝士溫泉蛋 ,牛油金菇, 同食下蔬菜都冇咁溜雖然食完會好飽但係都忍唔住點返幾件壽司食下熱食都有好多款 , 燒牛舌同埋燒牛扒,送酒一流燒蠔 燒扇貝, 上面係用咗 沙律醬 加牛油一齊燒㗎,所以十分惹味。日式焗茄子, 比較一碟,如果有三四個朋友一齊食, 一食小小好點,2個人食會溜小小蟹籽芝士雜菇焗薯條,極邪惡但又好香濃吸引最後食埋甜品就完滿結束喇
呢排食得多日式放題 ,好想轉下口味食下磯燒放題

放題之前可以 去自助沙律吧, 整番碟沙律開開胃

點餐紙上面會教埋你每一款海鮮點燒法同埋製作時間, 非常細心
所以燒嘅時候記得要留意呀

平時買一罐都要十幾蚊我,仲唔飲返佢幾罐

雖然食完會好飽但係都忍唔住點返幾件壽司食下

熱食都有好多款 , 燒牛舌同埋燒牛扒,送酒一流

蟹籽芝士雜菇焗薯條,極邪惡但又好香濃吸引

最後食埋甜品就完滿結束喇