2023-06-16
有次見ig 睇到呢間無限時火鍋而且佢好多野食,又雞煲又刺身,好吸引又同左個好鍾意打邊爐既朋友去食佢有兩個餐,我哋叫咗個 $368 既,貪佢多啲野食,開心啲先上左個燉湯,個湯好好飲呀,好足料呀!好有屋企既感覺再黎小食,樣樣都叫左啲全部都熱辣辣上架,好香口,推介番薯條,好好食,台灣既味道呀 🥰之後上刺身,啲三文魚同油甘魚都係厚切架,而且好肥美!而隻蝦好大隻,又彈牙!交足貨架!酸菜魚同雞煲之中,我哋揀咗少辣既雞煲,仲跟魷魚,豬皮,牛栢葉 比你加落去,真係未試過!索哂啲味,係好上癮 食唔停到火鍋啦,叫左麻辣湯首先上既海鮮,已經超級吸引勁巨型蟶子,大大隻鮑魚,厚肉既蠔!淨係呢幾樣已經值回票價!而煮熟,都係啖啖肉! 👍🏻👍🏻👍🏻到牛肉拼盤,唔同部位咩都有啲,而且水準都好得!仼叫既牛肉都好高質架!牛味濃厚又嫩!唔係啲平價牛肉另外,推介紫菜響鈴!我既最愛,好少放題有架,平時買都唔平!超正以呢個價錢,無限時,其實真係超正,同fd吹下水食下野飲下野都已經夠啦
而且佢好多野食,又雞煲又刺身,好吸引
又同左個好鍾意打邊爐既朋友去食
佢有兩個餐,我哋叫咗個 $368 既,貪佢多啲野食,開心啲
先上左個燉湯,個湯好好飲呀,好足料呀!好有屋企既感覺
再黎小食,樣樣都叫左啲
到火鍋啦,叫左麻辣湯
首先上既海鮮,已經超級吸引
勁巨型蟶子,大大隻鮑魚,厚肉
到牛肉拼盤,唔同部位咩都有啲,而且水準都好得!
仼叫既牛肉都好高質架!牛味濃厚又嫩!唔係啲平價牛肉