餐廳: 小黑糖 (宏生大廈)
資訊:

厚福街出名多好嘢食,而第一次去哩間小黑糖嗰陣都係無意中經過,見佢望落唔錯咁所以先試下,但試咗一次之後就愛上咗佢❣️宜家差唔多每次去尖沙咀都會去飲,已經飲過好多次,應該係我暫時最鍾意嘅一間飲品店😻.🐽小黑糖珍珠厚鮮奶🐽雖然佢有好多唔同款嘅飲品,但可能因為我本身特別好甜又係黑糖珍珠鮮奶嘅超級愛好者,所以試咗幾款之後最鍾意飲嘅都仲係佢嘅小黑糖珍珠厚鮮奶🤤一拎上手嘅時候杯底仲係熱嘅😆因為佢嘅黑糖珍珠好入味,好濃黑糖味,仲要珍珠大細啱啱好,咬落軟糯又煙韌🤓仲要係用咗4.3牛乳+奶霜,飲落好滑同好重奶味🥛🤩.總括嚟講極推薦大家飲!要我日日飲都應該唔會厭😍
🐽小黑糖珍珠厚鮮奶🐽

總括嚟講極推薦大家飲!要我日日飲都應該唔會厭😍