2019-08-11
近排非常流行粥底火鍋🍲我兩個乖女😘還未試過!所以我帶佢哋去試吓!通常佢哋鍾意食嘅都係西餐丶韓國餐丶日本燒肉!好少聽到我兩個女話要是粥底火鍋🍲今次帶佢去一間係我哋去過嘅!依家係極力推介!不但材料新鮮😍海鮮多到食唔晒!食足18款配料!每位只係$198🤩🤩仲要係🤨🤨免+1🤩免茶芥🤩我去過好多間粥底火鍋🍲!呢間我覺得係最抵食!材料最豐富!價錢又超值!👍👍新張期內 每位奉送燒乳鴿半隻乳鴿皮脆肉香!仲保留肉汁!又夠味道👍👍首先上咗奶白色嘅粥水!然後奉上一大盤超巨型嘅🤩海鮮盤🦐🦑🦀🐟因為我哋一共四人所以有兩隻超巨型嘅大肉蟹!蟹肉新鮮無比!肉質結實!鮮甜美味!仲有好多嘅沙白😋!令到你個粥底非常鮮甜!而且好新鮮都好好食!鮑魚都係超巨型!新鮮彈牙!大蝦非常新鮮!仲係爆蝦膏添!我最愛食蝦膏!超鮮甜!多寶魚😏估唔到原來用粥底灼係咁滑嘅! 咁鮮味嘅!😬仲有大量新鮮花甲!都係鮮甜嘅!😝大尾魷係我兩個乖女😘嘅至愛!仲有八款配料任選分量十足🤩美國肥牛肥瘦均勻!牛肉味香濃!新鮮雞件肉質鮮嫩!最後加埋南瓜和芋頭!之前已經加咗咁多海鮮丶肉類和丸類個粥底甜到一個點!連我兩個乖女😘都話要帶朋友試吓!佢哋非常滿
仲要係🤨🤨免+1🤩免茶芥🤩
👍👍新張期內
每位奉送燒乳鴿半隻
乳鴿皮脆肉香!仲保留肉汁!又夠味道👍👍
因為我哋一共四人
鮑魚都係超巨型!新鮮彈牙!
大蝦非常新鮮!仲係爆蝦膏添!我最愛食蝦膏!超鮮甜!
多寶魚😏估唔到原來用粥底灼係咁滑嘅! 咁鮮味嘅!😬
仲有大量新鮮花甲!都係鮮甜嘅!😝
大尾魷係我兩個乖女😘嘅至愛!
仲有八款配料任選
分量十足🤩
美國肥牛
肥瘦均勻!牛肉味香濃!
新鮮雞件
肉質鮮嫩!
連我兩個乖女😘都話要帶朋友試吓!佢哋非常滿意呢間係真心覺得超值又好味