我係第一次寫負評 原本見到經openrice訂座單點餐品有6折優惠,而好評都算多就決定來試試⋯坐低才發現所謂既「六折優惠」:1)點龍蝦沒有優惠2)點甜品沒有優惠3)點套餐沒有優惠4)點鐵板食品沒有優惠總括:可以用上優惠既食品數不上十款⋯ 咁都算啦,最後我地2個人叫左:1)蒜香牛油雞翼$58不如改名叫做油浸雞翼啦⋯一上枱成碟都係油,仲要超咸🥵 2)松露忌廉雞肉意大利飯$88呢個算最正常⋯但愈食愈咸,而且忌廉太多太膩 廚師根本冇控制好份量 3)波士頓龍蝦蟹籽蝦子麵$188最最最嬲係食呢個,上枱個樣好靚好香,隻龍蝦成個頭咁大架,但只有手指尾咁多肉食到囉!廚師仲要唔挑腸既,龍蝦肉完全唔實,一食就知係便宜貨千奇不要中伏叫呢個!環境:同意其他評價,真係幾多蚊子喺度飛來飛去越坐越痕🙄服務:真心唔明佢憑咩收加一,水要自己出去斟,服務員態度唔友善 食物:1/10分 見上🙄其他:其實你做得六折優惠都係想吸引多啲人食你嘅食物姐,但大部分食物都無得用優惠,做生意唔係咁做既 下下都計到盡 到頭來最蝕既係你自己 一個字:以後都唔會來食🤬!!!
我係第一次寫負評

4)點鐵板食品沒有優惠
總括:可以用上優惠既食品數不上十款⋯

咁都算啦,最後我地2個人叫左:
1)蒜香牛油雞翼$58
不如改名叫做油浸雞翼啦⋯一上枱成碟都係油,仲要超咸🥵

2)松露忌廉雞肉意大利飯$88

3)波士頓龍蝦蟹籽蝦子麵$188
千奇不要中伏叫呢個!

環境:同意其他評價,真係幾多蚊子喺度飛來飛去越坐越痕🙄

食物:1/10分 見上🙄

下下都計到盡 到頭來最蝕既係你自己

一個字:
以後都唔會來食🤬!!!
2019-06-23
用餐優惠