2019-04-10 124 瀏覽
Happy Thursday! 明天開始連放三日假今晚緊係同老公撐下枱腳先呢度既飲品區、甜品區、雪糕區有好多款選擇有罐裝、支裝、盒裝,連熱飲、熱水熱茶都有,照顧周到,好細心。雪條、甜筒、雪糕、雪米糍都有!正呀!🤣今次的主角海鮮,我隆重推介有以下幾款黃金炒海蝦:即係黃金蝦,咸蛋黃好香,愈食愈停唔到口芝士蒜香焗蝦:芝士蒜蓉味超香,我地encore 左兩次豉椒炒花甲:即係豉椒炒蜆,辣辣地,好惹味呢d小菜有大排檔水準,的確一流🤤刺身類:今次點左「三文魚、甜蝦、油甘魚、希靈魚、帶子」刺身好厚切,非常新鮮。甜蝦都好大隻架!壽司類:花之戀、三文魚腩、黑松露玻璃蝦三文魚腩幾好味,油分重。黑松露超濃,值得一試炸物推介:榴槤炸彈:榴槤茸超香呀,榴槤fans一定要食芝麻雞翼:炸得岩岩好,好香口,食多幾隻唔怕漏紫心香芋丸:芋頭控切勿錯過蕃薯天婦羅:細細條、甜甜地,GOOD 另外,蒲燒鰻魚燒得幾好,一d都唔腥,真係要encore幾次先夠喉燒菠蘿,甜甜酸酸,好開胃,幫助消化一流甜品:Q版心太軟,真係有流心架,建議要即刻食先好味法式焦糖燉蛋,好重蛋味,焦糖面好脆,好味道真心覺得呢間放題不錯,有別於一般的放題,好有水
Happy Thursday!
明天開始連放三日假
今晚緊係同老公撐下枱腳先

呢度既飲品區、甜品區、雪糕區
有好多款選擇
雪條、甜筒、雪糕、雪米糍都有!正呀!🤣

今次的主角海鮮,我隆重推介有以下幾款
黃金炒海蝦:即係黃金蝦,咸蛋黃好香,愈食愈停唔到口
芝士蒜香焗蝦:芝士蒜蓉味超香,我地encore 左兩次
豉椒炒花甲:即係豉椒炒蜆,辣辣地,好惹味
呢d小菜有大排檔水準,的確一流🤤

黃金蝦
芝士蒜香焗蝦

刺身類:
今次點左
「三文魚、甜蝦、油甘魚、希靈魚、帶子」
刺身好厚切,非常新鮮。
甜蝦都好大隻架!

壽司類:
花之戀、三文魚腩、黑松露玻璃蝦
三文魚腩幾好味,油分重。
黑松露超濃,值得一試

炸物推介:
榴槤炸彈:榴槤茸超香呀,榴槤fans一定要食
芝麻雞翼:炸得岩岩好,好香口,食多幾隻唔怕漏
紫心香芋丸:芋頭控切勿錯過
蕃薯天婦羅:細細條、甜甜地,GOOD

另外,
蒲燒鰻魚燒得幾好,一d都唔腥,真係要encore幾次先夠喉
燒菠蘿,甜甜酸酸,好開胃,幫助消化一流

浦燒鰻魚

甜品
Q版心太軟,真係有流心架,建議要即刻食先好味
法式焦糖燉蛋,好重蛋味,焦糖面好脆,好味道

真心覺得呢間放題不錯,有別於一般的放題,好有水準,超好味,職員態度有禮,下次一定會再來的!
黃金蝦
芝士蒜香焗蝦