2019-09-13 893 瀏覽
剛好朋友生日想吃火鍋,於是就選佐呢間北角新開嘅火鍋店。環境算安靜,不過鋪頭就比較細,一次容納唔到太多人。但勝在裝修夠現代,感覺好chill 好適合一班frd聚會傾下計打邊爐,所以坐得都好舒服😌不過如果有埋音樂就perfect d~更加relax好鍾意距呢個霓虹燈設計~總體menu價錢都好合理,最後埋單真係超抵,叫埋象拔蚌都係人均三百幾,但我地已經放開肚皮食,真係平靚正❤️湯底我地叫佐花膠雞,有驚喜,超足料,而且d湯係濃到起膠!小食嘅黃金魚皮真係好好食 好有驚喜~唔會太鹹,但蛋黃味非常濃郁,新鮮炸起真係食到停唔到口!象拔蚌非常新鮮~而且咁大條1000蚊都唔使😂但就要提早預訂,唔係日日有手切本地牛色澤都好紅潤好新鮮,好欣賞距地呢度好多都係純人手製作,韭菜餃,丸都係自家制。特別係個墨魚脆脆,好有咬口,而且仲有2種味呢個個牛百葉都好特別 唔係用白色果d,反而係黑百葉,感覺無咁化學 哈!最後個午餐肉真係好食到爆燈!煎得好香脆,外脆內軟,真係好好食❤️一試難忘,我覺得以後可以成為我地一班滾友嘅飯堂 哈哈
好鍾意距呢個霓虹燈設計~

湯底我地叫佐花膠雞,有驚喜,超足料,而且d湯係濃到起膠!

一試難忘,我覺得以後可以成為我地一班滾友嘅飯堂 哈哈