2025-05-07 153 瀏覽
好耐冇打邊爐,邊爐癮又起了🙊,今日同男友去咗牛站麻辣火鍋放題🥰湯底揀咗鴛鴦鍋,一半係金湯花膠雞鍋,湯底清甜,仲有幾舊滑滑花膠,滋補超正🐔🥣 另一半係牛站秘製麻辣鍋,有辣度任揀,今次揀咗BB辣,少少刺激但唔燒胃,食到停唔到🌶️🔥牛既種類好多,我最鍾意係SRF美國極黑和牛片,肉質嫩滑,油花靚,灼幾秒就食得,入口即化,牛味濃郁🥩😋 即使嗌到三四五round啲肉都好靚🤣另外海鮮方面都好出色,尤其鍾意大頭蝦,蝦頭大膏多,肉質彈牙鮮甜🦐,可以任嗌唔嬲😌其他火鍋料都好豐富,蔬菜、丸類、菇類應有盡有,仲要啲前菜都好吸引,食到好滿足🙌🏻 😛平時淨係見到響鈴,e度有埋紫菜響鈴真係正最後當然唔少得甜品,雪糕雪條係我見過嘅最多,仲有好多款甜點(e度只係冰山一角)😝比我任食Häagen-Dazs又係爽,回本好選擇🤫

😛平時淨係見到響鈴,e度有埋紫菜響鈴真係正
比我任食Häagen-Dazs又係爽,回本好選擇🤫