2022-05-14 7062 瀏覽
每逢放假必定要食返餐好,唔想lunch hour同人迫不如去任食。連日天雨關係,未見有大排長龍的情況。即使未到營業時間,職員好貼心提前安排入座。讚👍午市有定量火鍋套餐,七十幾蚊起,包雪條但不能享用自助區。而我地選擇任飲任食方案,兩小時包含酒類、自助區、前菜甜品,價錢都係$138起。我同男朋友食最平的$138餐已經食到牛肉,如果想任食海鮮都係加幾十元。牛肉片帶少少雪花,火鍋食到最尾湯底唔多油。每次用app落單一碟就等於4片,上菜好有效率幾分鐘就到,數量準確亦無漏單情況。疫情關係,幸運地安排至大枱座位。電磁爐火力均等,唔會彈湯架。職員話正有推廣優惠,like 社交平台就可免費轉鴛鴦鍋,節省$48。麻辣火鍋偏辣,小至中辣就最適合。左邊的芝士丸,右邊係鹹蛋黃丸,兩者都係甜甜地。蜂巢豆腐必然係吸麻辣湯之選,醉雞翼意想不到地入味,雞肉仲好嫩滑,而巨型蟹柳吸湯能力高。稱得上係一幅飲品牆,冷泡茶、asahi、黑啤、忌廉溝鮮奶。附近仲有清酒梅酒、咖啡機。淺嚐甜品,有焦糖奶凍同芝士脆脆。細細杯份量幾啖食哂,味道正常。自助雪櫃機就有朱古力綠茶味,推薦朱古力味濃郁又唔甜。如果帶長輩們食火鍋都有雪耳糖水架。

醉雞翼意想不到地入味,雞肉仲好嫩滑,而巨型蟹柳吸湯能力高。

自助雪櫃機就有朱古力綠茶味,推薦朱古力味濃郁又唔甜。

如果帶長輩們食火鍋都有雪耳糖水架。