2022-08-03
Bookmarked左依間餐廳好耐🥹終於約到朋友去食啦❣️食完覺得每樣野都好食,真係高質!可以encore😋😋🥂兩人套餐 $768 另加一睇完menu覺得二人套餐最抵食~Seafood Combo揀左海蛤,翡翠螺同埋原隻去頭魷魚🦑醬汁揀左小辣既招牌Cajun Sauce🌶特別推介魷魚,超大隻食到好似鋸扒咁😆個汁加咗啲蒜蓉辣得黎好開胃但又唔會蓋左海鮮既鮮甜,連入面既薯仔都煮到好淋好好食👍小食揀左蒜香蜜糖雞翼🍗個皮烤到勁脆,蜜糖醬汁好似韓式炸雞咁好食🤤而Pasta揀左黑松露海蝦忌廉汁闊條麵🍝黑松露味都幾突出,忌廉汁同闊條麵好夾加埋啲蘑菇食口感一流😋如果食食吓膩嘅話又可以食下惹味海鮮中左下~套餐仲附送兩杯Glass house wine,揀左White wine🥂同海鮮好夾🥰係好滿足嘅一餐❣️
🥂兩人套餐 $768 另加一