2020-04-07
#元州牛肉麵黃??長沙灣超失望!!!!!專登由红磡去長沙灣食忘記客人係店外等待,吹風約20分鐘,但冇一句唔好意思!! 唔好意思,係我冇提待應我地仲係出面等🤦♀️🤦♂️,問左我同隔離pair男仕邊個早d到,就冇再理過我地😢😢😢跟住要个單人男仕,坐係人地隔離食,个男仕話比佢聽唔係唔可坐太近?冇回應,之後等人走左,就叫返單身男仕入去,單身男仕話係*我地先*,又係唔理🤷♀️🤷♂️之後有對情侶自己走入去,我就話我先,先知有位(但d板遮住,店外看不到,),最後安排坐係隔另一人20cm!#究竟係帶位定自助,媽,我好亂!!😫😫店內外至員工老闆,完全感受唔到黄!!😓😓忍唔住走左,2:30超級肚餓,去左#活水和風食堂 長沙灣福華街571號曉悅地下3號舖#超多款靚文宣postdard,!! d野食幾正,特別店員超有禮貌,因為遲左食午餐,人地落埸拖地,叫我埋單慢慢食,小心地滑,唔夠吃下次叫多飯,多謝不下10次!!
黃??長沙灣
超失望!!!!!專登由红磡去長沙灣食
忘記客人係店外等待,吹風約20分鐘,但冇一句唔好意思!!
#究竟係帶位定自助,媽,我好亂!!
😫😫店內外至員工老闆,完全感受唔到黄!!😓😓
忍唔住走左,2:30超級肚餓,去左
#活水和風食堂