2019-09-26
🍔Double Decker (雙層牛肉芝士漢堡)軟熟嘅麵包夾住兩塊juicy嫩口嘅牛肉, 呢兩塊成吋厚嘅牛肉中間再夾住濃郁嘅車打芝士, 咬落去會感受到牛肉汁充斥住成個口腔💞牛味香濃而不膩, 因為漢堡入面仲有蕃茄生菜千島醬中和返👍各位牛肉控不妨去試下呢個雙層牛肉鎖住嘅肉汁點樣衝撃你嘅味蕾啦🤤🍔Pineapple Bacon Burger (菠蘿煙肉牛肉漢堡)雖然呢個Burger 得一層牛肉, 肉汁無Double Decker 咁多, 牛肉味無咁重, 但佢勝在有塊香口嘅煙肉同埋厚切好juicy嘅新鮮菠蘿🥓🍍 三種味道嘅配搭恰度好處, 唔會搶哂啲牛肉味之餘, 又可以令漢堡味道更豐富😍 鍾意食菠蘿嘅小妹極力推薦大家try try❤️🍟Truffle Cheese Fries (黑松露芝士薯條)小妹一直都覺得邪惡嘅芝士配上粗薯條一定無得輸, 而呢個薯條加埋黑松露就更加唔洗講啦🤤🤤 其實小妹麻麻地黑松露, 但可能係芝士味好濃郁, 減低左松露嘅味道, 所以個人認為啱啱好, 但好鐘意食黑松露嘅朋友就可能會有少少失望😗
Double decker
Pineapple bacon burger