2009-01-08
(半個月前食評)同男友即日下晝去book夜晚檯, 都幾乎滿座了. 平日都0甘多人, 大家想去記得早d訂位啊訂左夜晚8點半, 但係都要等到差唔多9點先可以入座由於下晝食到飽飽地既關係, 只係order左兩個main course:Colossial Burger真係好巨型, 份量好大! 要左7成熟, 但係漢堡扒燒得乾身左少少, 欠缺左d肉汁, 不過加加埋埋都可以滿足到我呢個食肉獸 ^ ^ 男友就覺得中間有少少生. 側邊d薯條夠粗, 好食! Beef Lasagne真係好濃味, 可能因為距真係有好多好多芝士.. 其實我本身都好鍾意食芝士, 但係食食下真係會覺得好膩下, 尤其係開始凍果陣... 蒜蓉包夠脆, 蒜蓉味多些會更好服務唔錯, 侍應會主動問洗唔洗幫個burger切開8份, 效率也快, 算滿意了用了openrice的coupon, 埋單唔洗200蚊, 真係好抵食呀!有機會都想試下呢度既甜品, 好似好正呢!
(半個月前食評)

訂左夜晚8點半, 但係都要等到差唔多9點先可以入座

有機會都想試下呢度既甜品, 好似好正呢!