2018-12-09
放工突然好想食burger同薯條,見到佢既meun有好多款又特別既burger勁吸引!一開就叫左啲小食黑松露芝士薯條$62薯條用上粗身薯條,上面淋滿芝士松露醬,醬嘅份量亦都好多,足夠令每條薯條沾滿醬汁,而且松露味好香,唔洗點茄汁都好夠味。蜜味辣雞翼 $50雞翼焗到金黃色唔會燶好香口,帶有少少辣味,就算唔食得辣嘅朋友都可以食到,甜甜辣辣嘅感覺令人想食完一隻再一隻。Burger方面 因為見到隔離枱啲burger真係好大,所以四個人share左三個大烤菇芝士牛肉漢堡 $108好巨型嘅漢堡,牛肉有肉汁好juice加上大蘑菇都烤得好香,正!鵝肝牛肉漢堡 $165一上台已經俾佢個鵝肝吸引住,因為用料真係好足,好大塊好厚嘅鵝肝!而且舊肉都煎得好香又多肉汁,加上生菜起旁邊 有少少黑醋 啱晒去油膩感鵝肝軟殼蟹漢堡 $188一上枱已經哇咗出聲 因為真係好誇張鵝肝煎得夠燶加埋炸得好香脆嘅軟殼蟹,好滿足好好味。而且有埋啲新鮮厚切蕃茄同生菜令到成件事清新翻唔會好滯。最後飲品方面叫咗peach ice tea 帶有好香蜜桃味,建議叫少甜,飲落好fresh而且入邊會飲到打碎左既果肉 非常消滯。
一開就叫左啲小食
黑松露芝士薯條$62