2022-08-22
餐廳以藍白色為主調,睇落成個設計都好放鬆好舒服,再配埋佢有個無敵大海景,真係無得輸🥰,勁靚勁好打卡勁小清新,6PM黎食仲可以睇埋日落🌄,食野配海景再加埋個日落真係人生無憾了❤️幸福感滿滿❤️🔥😍🍔黃金堡 THE GOLD STANDARD $178牛肉,芝士,特製煙肉,酸瓜 ,洋蔥 ,生菜,自家製醬汁一食入口,好想大叫:「好好食呀!」,平時都唔係太識欣賞漢堡包,但佢真係好好好好食😋,牛肉勁厚身又堅實,咬入口亦唔會散身仲好juicy,真係肉汁鮮嫩可口多汁,最重點係佢既煙肉好神奇地令成個漢堡都錦上添花,超級加分💯,煙肉既香脆同肉濃香真係超級濃郁,啖啖肉既口感,完全滿足哂我食肉獸既要求,超級幸福開心❤️🍔雙層芝士漢堡 DOUBLE CHEESE BURGER $158牛肉,芝士 ,酸瓜,洋蔥 ,生菜,自家製醬汁牛肉厚身堅實好juicy,肉香好濃郁,成個口感都好豐富,啖啖肉再配埋生菜酸瓜等等,唔會太滯太油膩,成個味道既牛肉香好出,配埋double cheese🧀 ,完美既配搭*漢堡包🍔可以叫店員幫手切開一半架*水牛辣雞翼 $78每一隻雞翼都完完全全掛滿醬汁,醬汁味道酸酸辣辣咁,非常惹味可口,雞
真係人生無憾了❤️幸福感滿滿❤️🔥😍
🍔黃金堡 THE GOLD STANDARD $178
牛肉,芝士,特製煙肉,酸瓜 ,洋蔥 ,生菜,自家製醬汁
🍔雙層芝士漢堡
DOUBLE CHEESE BURGER $158
牛肉,芝士 ,酸瓜,洋蔥 ,生菜,自家製醬汁
*漢堡包🍔可以叫店員幫手切開一半架*
水牛辣雞翼 $78
每一隻雞翼都完完全全掛滿醬汁,醬汁味道酸酸辣辣咁,非常惹味可口,雞翼入面肉質亦好嫩滑多汁,整體非常可口醒胃,食到停唔到口
芝士薯條🍟 $58
薯條係幼薯,偏腍身,唔係炸既勁脆身既口感,薯香味好濃,芝士份量好多,食哂薯仔仲有好多芝士係底,仲有類似辣版既千島醬,間中食芝士太多,點呢個醬汁又別有一番風味
蘋果批冰茶 $38(右)
冰茶上面仲有2片厚身既蘋果片,好有誠意,味道有陣陣既玉桂香,甜甜地咁幾清香,夠哂特別
MIKE'S特調檸檬水 $38(左)
檸檬水酸度幾夠,感覺好fresh好夏日,配搭埋啖啖肉既漢堡食,非常解膩