2009-05-10 9 瀏覽
最近行親旺角朗豪坊都係扶手電扶見到好多MONSTER SUSHI既廣告, 今晚終於下定決心同女友試下, 六時四十五分入去食, 當時已經七八成滿, 過多十分鐘到已經係門外出現人郡等位, 慶幸我地唔駛等位就入得去食, 如果唔係就覺得好唔抵!我地坐低之後就睇下個MENU, 覺得好似好得意, 有D 壽司係MONSTER SIZE, 最後我地叫咗三文魚壽司 x 2 (MONSTER SIZE), 鰻魚壽司 (MONSTER SIZE), 帆立貝壽司 (MONSTER SIZE), 甜蝦壽司, 炸蝦手卷 同炸軟穀蟹手卷.我地第一時間就係食咗手卷先, 不過手卷D祡菜係霖, 好難食!  :(之後再食甜蝦壽司, 賣相好核突! : (只有三文魚壽司, 帆立貝壽司同鰻魚壽司可以接受, MONSTER SIZE都係不外如是! : /食物的質數已經係麻麻地, 加上服務態度其差, 我諗都係下次架啦!SOSAMLAM
之後再食甜蝦壽司, 賣相好核突! : (

SOSAMLAM
2009-05-09