為食火鍋好出名😋,今次都同屋企人趁住中秋連假過嚟朝聖下👀,餐廳鄰近牛頭角地鐵站,步行🚶‍♀️5分鐘左右就到啦。餐廳🍴主打無限時雞煲火鍋放題,啱晒同屋企人一邊吹水一邊慢慢食嘢🤣我哋今次食咗呢個無限時為食火鍋盛宴 ($278)套餐聽到職員介紹餐牌嘅時候已經好興奮喇😂,原來成個套餐分咗好多round👏🏻🤣🤣。第一round係餐前小食🥰餐前小食可以無限refill㗎🥰🤣,有炸瘋薯條、甜番薯條、唐揚脆炸雞、蟹籽沙律、酸甜炸大腸、鮑汁雞腳等等,不過我最想食嘅甜番薯條今日冇貨🥺🥺,試咗個爆汁雞腳,味道都唔錯,非常軟淋。👍第二round前菜(一次性)🤩估唔到打邊爐都有刺身食😂😂,呢個刺身包括北寄貝三文魚同埋甜蝦,好鍾意食北寄貝,因為佢好新鮮爽口同埋彈牙,三文魚亦好肥美🤤第三round頭盤🤤頭盤可以選擇酸菜魚🐟或者係任食雞🐔煲,因為屋企人唔好食辣所以我揀咗個雞煲,雞煲可以無限任添,食完一輪再食都得㗎😂雞肉嫩滑十分惹味😋😋,好滿足。第四round🍲火鍋盛宴✌️我本身以為係雞煲加水變成打邊爐,職員同我講唔係,佢幫我地換新湯底😱,我哋揀咗牛尾湯,呢個牛尾湯真係不得了😝,未落火鍋料之前我已經飲咗兩碗了🫣🤣🤣,非常清

我哋今次食咗呢個無限時為食火鍋盛宴 ($278)套餐

第一round係餐前小食🥰

第二round前菜(一次性)🤩

第三round頭盤🤤
頭盤可以選擇酸菜魚🐟或者係任食雞🐔煲,因為屋企人唔好食辣所以我揀咗個雞煲雞煲可以無限任添,食完一輪再食都得㗎😂雞肉嫩滑十分惹味😋😋,好滿足。

第四round🍲火鍋盛宴✌️
我本身以為係雞煲加水變成打邊爐,職員同我講唔係,佢幫我地換新湯底😱,我哋揀咗牛尾湯,呢個牛尾湯真係不得了😝,未落火鍋料之前我已經飲咗兩碗了🫣🤣🤣,非常清甜入味,打邊爐一流🤣。

跟餐會送海鮮拼盤同牛肉拼盤,海鮮食落好鮮甜,脆肉鯇肉質爽脆😍,好好食。仲有蠔食㖭呀🤣🤣

為食牛肉拼盤就有熊本雪花一口牛、潮汕吊龍伴、黃喉、美國SRF和牛板腱肉,手切牛頸脊、推介手切牛頸脊。
全部都有出色😍😍肉味香濃,特別鍾意食佢個黃喉,第一次食🤣🤣佢係牛嘅氣管,口感爽脆彈牙好特別呀🥹🥹

仲有好多款配料可以喺QR code自行落單,落單後都好快送到👍