2021-12-20 49 瀏覽
呢到食一個burger嘅份量等於出面兩大個!正宗高級抵食巨巨無霸呢餐total叫左兩個有廚師推薦嘅包同一個小食—大烤菇芝士牛肉漢堡 軟殼蟹漢堡 單骨雞翼1. 大烤菇芝士牛肉漢堡 正如我標題所講,佢哋所有嘅包都係勁大個,根本冇咩可能就咁咬。所以餐廳十分細心上枱嘅時候已經將漢堡一分為二而且用竹籤固定,方便顧客食用。牛肉漢堡裏面嘅牛肉大約係medium嘅熟度,表面煎得啱啱好有少少脆,但塊牛入面好鮮嫩所以好有肉汁,加上大烤菇烤完全唔老,正多汁。菇同牛肉都唔會互相搶味!2.軟殼蟹漢堡一樣係有一開二,而且唔似出面食嘅軟殼蟹手卷,呢到軟殼蟹係會一大隻,軟殼蟹炸得好脆一啲油膩感都冇。加上店員會上一個大碟,等客人可以係個碟上面慢慢拆細個漢堡嚟食3單骨雞翼雞翼來講都炸到脆,加上嗰醬有少少辣辣地好開胃

1. 大烤菇芝士牛肉漢堡

2.軟殼蟹漢堡

3單骨雞翼
雞翼來講都炸到脆,加上嗰醬有少少辣辣地好開胃